Over Something To

Met de passie die ik altijd al had voor styling en musthaves, startte ik in 2014 het concept ‘Something to’ (have, give, love, share…). Een online boutique met mooie producten en geweldige merken die je niet of nauwelijks vindt in de Nederlandse winkels. Inmiddels ben ik mij gaan onderscheiden met een exclusief assortiment sieraden & sjaals; bijzonder door luxe ontwerpen, materialen, verrassende patronen en passend bij praktisch iedere mood of gelegenheid.

Je bestelling wordt als een cadeautje ingepakt en kan je met een persoonlijk briefje de volgende dag al bij je thuis in ontvangst nemen. Jouw favoriete boutique worden, als het gaat om de aanschaf van een hele mooie sjaal, een echte eyecather; dat is mijn doel! Kwaliteit en een super service staan daarbij op nummer 1.

[]