Betaling

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je vertrouwde internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland bank, ING, Rabobank, SNS, Triodos of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de internetbetaalomgeving van je eigen bank. Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.ideal.nl.

Creditcard (Visa/Mastercard)

Je kunt je bestelling ook betalen met Creditcard (Visa/Mastercard). Deze betalingen worden uitgevoerd door Payment Provider Buckaroo en zijn 100% veilig.

Paypal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Wat moet ik doen als het betalen niet lukt?

Zolang het bedrag van je bestelling niet afgeschreven is van je rekening en je nog geen bevestiging hebt gehad van je bestelling, kan je erop rekenen dat de bestelling in zijn geheel niet is volbracht. Dit kan je alsnog afmaken door de bestelling opnieuw te plaatsen, of opnieuw af te rekenen via de aangegeven betalingsmogelijkheden. Mocht je alsnog twijfelen, neem dan contact op met [email protected].

[]