Bestelling

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Nadat je bestelling bevestigd is worden je items  binnen 3  werkdagen na ontvangst van betaling bezorgd. Dit is een geschatte levertijd zonder externe vertragingen. Indien je voor 16:00 uur ’s middags bestelt, doen wij ons uiterste best je bestelling dezelfde dag te versturen.  In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Something-to.nl behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten. Tevens zijn wij bij verlies of beschadiging door toedoen van DHL niet aansprakelijk.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

Wij verzenden je bestelling via DHL.

Wat zijn de kosten voor het bezorgen van mijn bestelling?

Afhankelijk van welk item je hebt geshopt wordt het verstuurd in een envelop of in een pakket. De items die in een envelop passen worden bezorgd met de brievenbuspost (€ 2,00) van PostNL. Vergeet niet dat er geen brievenbuspost meer op de maandag wordt bezorgd.

We versturen alle bestellingen die niet door de brievenbus passen met pakketpost voorzien van track and trace-code.  Verzenden is gratis op bestellingen vanaf  € 75,00 binnen Nederland. Binnen Nederland versturen we met DHL, waardoor vrijwel zeker de volgende dag wordt bezorgd.

Indien je een item wilt terugsturen dan dien je zelf de verzendkosten te betalen.

Kan het zijn dat een item dat ik bestel via internet toch niet op voorraad is?

Ja, dat kan gebeuren. Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Het kan echter gebeuren dat onze voorraad een fout bevat. Dan krijg je daarvan tijdig bericht en wordt je betaling zo spoedig mogelijk teruggestort.

Worldwide shipping

Something-to.nl is able to ship products to just anywhere in the world in just a few days. If you live outside The Netherlands, just shoot us a mail, specify your shipping address and we will calculate the shipping costs.

[]